bursada elektrik problemleri


Günümüzde birçok ev aleti elektrik ile çalışır. Özellikle yaz aylarında buzdolabı, klima gibi cihazlar; yaz aylarında da kombi, ısıtıcı gibi cihazlar hayati derecede önemlidir. Bazen elektrik aksaklıkları tüm gün sürer. Böyle durumlarda internet kesintileri, mobil cihazlarda şarj problemleri oluşabilir. Elektrik problemleri, uzun sürerse hayatın durmasına neden olabilir. Bu nedenle elektrik problemlerinin hemen çözülmesi gerekir.

Elektrik problemleri ihmal edildiğinde can ve mal kayıplarına neden olabilir. Bu neden zaman kaybetmeden kalıcı çözümlerin bulunması gerekir. Sizin ve sevdiklerinizin sağlığı için geç olmadan bir uzmandan yardım almanız oldukça önemlidir.

Sık Karşılaşılan Elektrik Problemleri

Elektrik problemleri evlerde, iş yerlerinde veya okullarda yaşanabilir. Elektrik arızalarının iş yerlerinde yaşanması iş gecikmelerine sebep olur. Okullarda yaşanan problemler ise eğitimde aksama meydana getirir. Ayrıca apartmanlarda elektrik problemlerinin oluşması asansörde kalma veya kaza gibi ciddi sorunları beraberinde getirir. Bu nedenle acil olarak bu sorunlar giderilmelidir.

Bursa’da elektrik problemleri de sık yaşanır. Bu problemlerden bazıları şunlardır:

Voltaj Dalgalanmaları

Voltaj dalgalanmaları, genellikle yıldırım düşmesi sebebiyle elektrik hatlarında meydana gelen hasarlar sebebiyle oluşur. Bunun yanında; kalitesiz malzeme ve bozuk cihaz kullanımı da voltaj dalgalanmalarına sebep olur.  Voltaj dalgalanmaları evlerde ve iş yerlerinde ciddi sorunlar meydana getirir.

Aşırı Yükleme

Yanlış voltaj değerinde kullanılan ampuller, aşırı yüklemeye sebep olur. Bu durum önlenmezse, ampul ve avizelerde kıvılcım oluşur. Ve küçük bir kıvılcım tüm evin veya iş yerinin yanmasına sebep olabilir. Bu nedenle aşırı yüklemeler mutlaka önlenmelidir.

Sigorta Atması

Sigortanın sık sık atması, aşırı güç kullanımına işaret eder. Evlerde kullanılan bazı aletlerin aynı anda çalıştırılması sigortada zorlanmaya sebep olur. Bu durum ise sigortayı attırır.

Faz Problemleri

Elektrik şebekeleri genellikle üç fazlıdır. Apartmanda sadece bir veya birkaç evin elektriğinin gitmesi faz problemlerine işaret eder.

Ampul Yanması

Ampullerin sık sık yanması, birçok sebepten oluşabilir. Bu durumun engellenmesi için elektrik firmalarından yardım alınmalıdır.

Priz Kasalarının Çıkması

Prizler, duvarlara kasaları ile monte edilmiştir. Kablolar prizden çekilirken aşırı asılma yapılması priz kasalarını yerinden çıkartır. Bu ise tehlikeli durumlara sebep olabilir.

Sık Karşılaşılan Elektrik Problemlerinin Nedenleri

  • Yanlış amperde sigorta kullanımı
  • Kalitesiz ürün kullanımı
  • Sahte ürün kullanımı
  • Alüminyum kablo kullanılması
  • Kullanıcı hataları

Ülkemizin dört bir tarafında bazı sebeplerden ötürü elektrik problemleri oluşabilir. Bu illerden birisi de Bursa’dır. Bursa’da elektrik problemleri, firmamız tarafından güvenli ve kaliteli bir şekilde çözüme ulaştırılır.

Firmamız, Bursa’da elektik problemleri yaşayan kişiler için kalıcı çözümler sunar. Acil ihtiyaç durumlarında yardımına koşar. Uzman ekibimiz itinalı, titiz bir çalışma sunarak elektrik problemlerinizi kökünden çözer. Tadilat, montaj gibi işlemlerde en iyi teknoloji ve en iyi malzemeleri kullanır. Bursa’da elektrik problemleri uzman kadromuz sayesinde kalıcı bir şekilde çözülür.

Şimdi Ara! Whatsapp'tan Ulaş!