acil elektrikçi


Elektrik kablo sistemleri, elektrik hattı ve ani arıza durumlarında profesyonel destek sağlayan acil elektrikçi, uzman ekibiyle birlikte adresinize gelmektedir. Eski elektrik hattı problemlerinde, kablo yanmaları, elektrik kesintileri, şartel atmaları, sigorta arızalarında uzman mühendislerle birlikte 7/ 24 hizmet verilerek, tekniker ekiple çözüm odaklı çalışmalar yapılmaktadır.

Acil Elektrikçi Bina Aydınlatma Sistemi  

Bina aydınlatma sistemleri, kameralı ve diafonlu sistemlerde görülen beklenmedik arızalarda 7 gün 24 saat hizmet sağlanmaktadır. Elektrik sisteminin arıza nedenleri kontrol edilerek, acil çözüme ulaşması, geçici hat döşenmesi ve aydınlatmanın sağlanması için modern teknolojilerden yararlanılacaktır.  

  • Elektrik tesisat hizmetleri komple hat değişimi, yüzeysel geçici hat çekimi hizmetleri sunmaktadır.  
  • Yeni elektrik hattı döşemesi için saha keşfi yapılarak, büyük yapılardaki problemlerin geçici çözüme ulaştırılması sağlanır.  
  • Hidrofor elektrik tesisatları ve arızaları durumlarında hızlı ve çözüm odaklı hizmet verilmektedir.  
  • 7/ 24 hizmet verilerek, kısa zamanda elektrik arızasının üstesinden gelinerek, kısa sürede çözüme ulaşması sağlanır.  

Acil Elektrikçi Tesisat Sistemi Arıza Ve Onarım  

Büyük yapılarda eski kablo hatlarının neden olacağı problemler çözüme ulaşılmalıdır. Kablo yanmaları, elektrik kaçakları ve elektrik voltaj düşüklükleri, can ve mal kaybına neden olacak büyük problemlere yol açabilmektedir. Acil elektrikçi, yüzeysel elektrik hattı çekerek problemin kısa süreli çözülmesini sağlayıp, arızalı olan hattın devre dışı kalmasını sağlayacaktır. İleriki safhalarda yeni kablo hatlarının döşenmesi ve elektrik pano, sigorta ve şarkel değişimlerinin uygulanmasında da uzman ekibiyle birlikte hizmet verecektir. 
 
%100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarla, elektrik sistemlerinin kökten çözülmesi ve elektrik hattı değişiminin yapılması için bina, inşaat, şantiye ve iş yerlerine hizmet vermektedir. Genel güç devreleri, fan, aydınlatma dağıtım sistemleri için acil durumlarda iletişim kurabilirsiniz.  

Kaçak Akım Röleleri Acil Elektrikçi 

Geniş alanlar için kullanılan rölelerin problemlerine kesin ve % 100 güvenli çözüm ulaştıracak olan acil elektrikçi, elektrik anahtar değişimi, daire içi ve sahada bulunan hat problemlerinin uzmanlarla birlikte çözülmesini sağlayacaktır. Kusursuz hizmet anlayışıyla, makine, aydınlatma sistemi, kameralı sistemler ve elektriğin temas ettiği bütün alanlara hızlı bir şekilde hizmet verme anlayışına sahiptir.
  
Çözüm odaklı hızlı hizmet anlayışıyla, modern ekipmanlar kullanarak kesin çözüm sunmaktadır. 7 gün 24 saat hizmet vererek kısa zamanda adresinize gelerek, kaçak akım röleleri ve elektrik hat sistemleri üzerine size özel hizmet verecektir.  

Elektrik Hizmet Fiyatları  

Elektrik hizmeti acil durumlarda ve tesisat döşeme işlemlerinde bedel değişikliğine gidilmeden uygulanmaktadır. Tesisat yenileme, analiz ve arıza giderme problemin ne olduğuyla yakından bağlantılıdır. Problem çözme konusunda uzmanlaşmış bir kadroya sahip olan elektrikçi hizmeti 7/ 24 acil durumlarda adresinize gelerek kesin çözüm sunar.  

Acil elektrikçi yüzeysel elektrik hattı çekimi, elektrik hattı yenileme, elektrik hattı arıza kontrolleri, bakım ve onarım işlemlerinde profesyonel hizmet anlayışına başvurabilirsiniz.  

Şimdi Ara! Whatsapp'tan Ulaş!